Monday 29 June 2009

MUMSIGT STÄMPELMOTIV

Nu om någonsin är det väl helrätt att visa ett kort med en jordgubbe på... de svenska gubbarna har ju varit sena i år! Ebony & Ivory heter Kaisers papperskollektion som detta mönstrade arket härstammar från.

Isabel, P178, är dubbelsidigt så den prickiga insidan på kortet är baksidan på arket! Jag gjorde framsidan något mindre samt rundade hörnen för att insidan skulle framträda lite mer. Bandet med öglorna går nu att beställa på hemsidan, "Picot" 316-030 heter det svarta som jag har använt här.

Jordgubbsstämpeln kommer från Kortstugan, K1134A. Efter att jag hade färglagt motivet applicerade jag Glossy Accents på det röda. När detta sedan har torkat så känns motivet klarlackat. Men det ger även lite 3D effekt. Superkul och lätt att använda!

1 comment:

  1. Chronografen A "Surfboard" debuterar som rolex kopia den senaste i Bulovas nyligen utökade programlista av arkivklockor, som inkluderar replika klockor de militära samlingarna som lanserades just förra månaden. Det kommer också på hälarna på andra rolex kopior vintageinspirerade Bulova-modeller som har fått betydande uppmärksamhet, inklusive Oceanograf Devil klockor kopior Diver, Computron LED, Chronograph C “Stars & Stripes,” och, kanske mest anmärkningsvärt, Moon Watch. Den nya Chronograph A visar varumärkets fortsatta rolex klocka kopia villighet att utnyttja sin omfattande urmakerihistoria för att erbjuda intressanta "neo-vintage" modeller. Med den fake rolex trenden fortsätter i klockvärlden skulle det fake omega inte vara förvånande att se Bulova utvidga Chronograph A som en kollektion under de kommande fake breitling månaderna och åren.

    ReplyDelete